Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 10 de febrer del 2010

Fred rigorós aquests dies a Esplugues.

La nova irrupció d'aire fred que ja està entrant des del continent Europeu, farà baixar la temperatura empicat a partir d'aquest Dimecres vespre i fins dissabte a Esplugues. Les temperaturas al centre del poble podem arrivar als -2ºC, això si, no tindrem prou humitat en alçada per a que es formin nuvols de precipitació. No obstant demà Dijous a mitge tarde es podem formar tempestas davant la costa central a causa de las temperaturas tant baixes a 500mb d'altura( 5500mt.) aquestes seran de -35ºC i a 850mb (1500mt.) uns 12-13ºC sota zero i pot ser tindrem alguna sorpresa.

Aixó vol dir que amb un mínim d'humitat i la poca experiencia d'aquestes temperatures en alçada podem haber-hi sorpresas. No obstant lo que si es clar, son les baixes temperatures que timdrem.

De cara a Dissabte la borrasca que afectarà al país Valencià i Illes Balears ( menorca i sud de Mallorca) , que ancara està per definir, ja que fins l'últim moment no se sap on es situarà finalment. No obstant, en aquest cas, la experiencia si que ens diu que es quedarà com a molt al sud de Tarragona.

Així donç, Espluguencs, abrigueu-vos bé, que torna l' hivern i ben fort.